Jarmuż z frankfuterkami po wielkopolsku
przepis poleca: Robert Muzyczka Szef Kuchni
Zapiekanka po wielkopolsku to prawdziwy rarytas dla pasjonatów zdrowej kuchni! Połączenie jarmużu z wysokomięsnymi frankfuterkami zapewni niezapomniane doznania smakowe!
Cebule zapiekane z metką tatarską i żółtym serem
przepis poleca: Robert Muzyczka Szef Kuchni
Kulinarne smaki Wielkopolski potrafią zaskoczyć niejednego miłośnika tradycji. Prosta w wykonaniu, ale atrakcyjna na talerzu cebula zapiekana? Tylko z WLKP!
Zupa Drwali z Kiełbasą z czosnkiem niedźwiedzim
przepis poleca: Anonim
Aromatyczna Kiełbasa z Czosnkiem Niedźwiedzim doskonale sprawdza się również jako składnik tradycyjnej Zupy Drwali prosto z Warmii i Mazur!
Kibiny mazurskie (pierogi) z Białą kiełbasą
przepis poleca: Anonim
Czy wiecie czym są Kibiny Mazurskie? Na pierwszy rzut oka to zwyczajne pierogi, jednak ich smak w połączeniu z Białą Kiełbasą Gzella zaskoczy nawet wytrawnych smakoszy!
Zupa chlebowa z Kiełbasą śląską
przepis poleca: Robert Muzyczka Szef Kuchni
Chcesz zaskoczyć swoich gości prostą, ale smaczną potrawą? Podaj im Zupę chlebową z Kiełbasą śląską w wydrążonym chlebie!
Zupa wiejska z Kiełbasą polską z kociewskiej wędzarni i szybką zacierką
przepis poleca: Robert Muzyczka Szef Kuchni
Uwielbiacie gęste i pożywne zupy, których smak zaskakuje od pierwszej łyżki? Sprawdźcie przepis na aromatyczną Zupę wiejską z Polską z Kociewskiej Wędzarni Ekstra!
Szparagi zawijane z szynką dojrzewającą
przepis poleca: Robert Muzyczka Szef Kuchni
Z połączenia zdrowych szparagów oraz wysokojakościowej Szynki Dojrzewającej posiadającej certyfikat QAF
powstała propozycja wyjątkowej przystawki. Zaskoczy gości i domowników!